REA 15% på våra bastustugor! Tillfälligt erbjudande | RING OSS: 010-58 58 885
REA 15% på våra bastustugor! Tillfälligt erbjudande | RING OSS: 010-58 58 885
Hoppa över till innehåll

Om oss

Vi grundades av likasinnade individer med en djup kärlek för heminredning och en stark önskan att erbjuda de bästa produkterna på marknaden. Varje produkt i vår butik är noggrant utvald och testad för att uppfylla våra krav för kvalitet, hållbarhet och funktionalitet. Om det inte är något vi själva skulle ha i vårt hem, finns det inte i vårt sortiment.

Vi älskar att hjälpa andra människor och finna smarta lösningar. Vi sätter alltid kundupplevelsen i största fokus och lyssnar gärna på behov och önskemål för att göra ert hem till ett drömhem. Värden som har hjälpt oss att bygga upp det företag vi är så stolta över idag är ärlighet, äkthet och ansvar.

Vår filosofi är enkel: Vi tror på att leverera kvalitetsprodukter för hemmet, för att göra ditt liv enklare och mer njutbart. Vi sätter vår själ i att erbjuda den bästa servicen på marknaden med produkter som är noggrant utvalda för deras funktionalitet, stil och värde. 

Tillsammans med vårt dedikerade team arbetar vi varje dag för att erbjuda produkter och lösningar som kommer att förbättra din vardag.Vi vill inte bara vara en del av ditt hem, utan också en del av din historia.

Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa det hem du förtjänar.

Hemproffset.se

010-58 58 885

Kontakt@hemproffset.se